Επιτυχίες σε Πανελλαδικό & Ενωσιακό Πρωτάθλημα & 10αρια (αγωνιστική ομάδα)

Μήνας επιτυχιών και ο Μάρτιος για τους αθλητές/τριες του Ομίλου μας. Σε μια σειρά πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν τις προηγούμενες δυο εβδομάδες, όλοι οι αθλητές/τριες συμμετείχαν με ζήλο για διάκριση και επιτυχίες.
Πιο συγκεκριμένα, στο 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 (10-17 Μαρτίου), η Αγγελάκη Νικολέτα, παρά τον αποκλεισμό της στα μονά στο γύρο των 16, κατάφερε για δεύτερη φορά σε Ε1 να κατακτήσει την 1η θέση στα διπλά Κ16, μαζί με την Γιαννακού Ιωάννα (ΑΟΑ ΛΕ ΡΑΚΕΤ).
Τα 12άρια του Ομίλου μας, Τριανταφύλλου Βασίλης και Τσέλιου Έλενα, κατέκτησαν την 5η θέση (οχτάδα) στα μονά (ρεκόρ στην ιστορία του Ομίλου), ενώ στα διπλά η Έλενα με συμπαίκτρια την Μουρούτσου Ευγενία (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), κατέκτησε την 3η θέση. Πιο αναλυτικά:

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, στην δεύτερη φάση του Ενωσιακού (εβδ. 11)και στην κατηγορία 14, ο διοργανωτής όμιλος μας, συμμετείχε με 11 αθλητές/τριες. Μεταξύ των συμμετοχών ξεχώρισαν, οι Μίζιος Αντώνης και Τσέλιου Έλενα οι όποιοι κατέκτησαν την τρίτη θέση στα αγόρια και κορίτσια 14 αντίστοιχα. Όλοι οι αθλητές/τριες, προσπάθησαν για το καλύτερο, ικανοποίησαν προπονητές και γονείς και απεκόμισαν χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον. Αναλυτικότερα:

2ο Ε3 ΑΚ 14

Τέλος, η πράσινη και πορτοκαλί ομάδα του Ομίλου, συμμετείχε στο 1ο Ενωσιακό Ατομικό πρωτάθλημα πράσινου και πορτοκαλί γηπέδου για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Οι Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (2008), Ηλιούδης Άγγελος (2008), Μιχαλακόπουλος Άλκης (2009) και Νούλας Αλέξανδρος (2009), πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Ο Κωνσταντίνος έφτασε στην τρίτη θέση, ο Άλκης στην 8αδα, ο Αλέξανδρος νικητής στην κατηγορία consolation, ενώ ο Άγγελος πανάξια, συμπλήρωσε την όμορφη εικόνα στο γήπεδο για την ομάδα μας.
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα (Μίζιο Δημήτρη, Πατσουράκο Θεόδωρο & Μουστάκα Φρίντα), τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τέλος, συγχαίρει την επιδιαιτήτρια του ενωσιακού Καφφέ Μαγδαληνή για τη διεκπεραίωση του τουρνουά, τον υπεύθυνο του ομίλου μας Παπαστεργίου Θωμά για την άψογη γενική επιστασία, τους προπονητές Νούλα Δημήτριο, Σολωμό Νίκο & Παναγούλη Νότα για την βοήθεια τους, και το ζεύγος Βασίλη & Ειρήνη Αρχοντή για την καθαριότητα και την περιποίηση των φίλων και καλεσμένων μας.
Μίζιος Αντώνης

Τριανταφύλλου Βασίλης

Γλυφάδα 1ο Ε1 2017

Ηλιουπολη 1ο Ε1 2017

Ηλιούπολη 1ο Ε1 2017

Τσέλιου Έλενα

Μιχαλακόπουλος – Παπαδημητρίου – Νούλας

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.