Επιτυχίες σε Ε2 & πράσινο γήπεδο

Το απόλυτο πέτυχαν στο 2ο Ε2 της χρονιάς και στην κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 οι αθλητές του Ομίλου μας Τριανταφύλλου Βασίλης & Τσέλιου Έλενα.Μετά την 5η θέση που κατέκτησαν στο 1ο Ε1 του Μαρτίου,τα 12αρια του Ομίλου μας στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης,που φιλοξένησε με επιτυχία ο ακριτικός Ο.Α. Αλεξανδρούπολης,πέτυχαν δύο 1ες θέσεις στα μονά,μία 2η θέση στα διπλά κοριτσιών (συμπαίκτρια της Έλενας η Σαλτίδου Ευτυχία του Σ.Α. Θεσσαλονίκης) και μία 3η θέση του Τριανταφύλλου Χρήστου στα διπλά αγοριών 12 (με συμπαίκτη τον Καλαϊτζη Βίκτωρα του ΑΟΑ Αστέρα Θεσσαλονίκης).
Για την ίδια οργάνωση στα γήπεδα της Ηγουμενίτσας και σε μεγαλύτερη κατηγορία (Αγόρια 16),ο Μίζιος Αντώνης έχασε στον 1ο γύρο σε μονά & διπλά,κέρδισε ωστόσο εντυπώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για τις προσπάθειες του στο μέλλον.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2ο Ε2 2017

Τέλος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πράσινου Γηπέδου που φιλοξένησε ο Ο.Α. Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης η “πράσινη” ομάδα της Νίκαιας Λάρισας αποτελούμενη από τους Παπαδημητρίου Κων/νο,Μιχαλακόπουλο Άλκη (2η θέση) & Νούλα Αλέξανδρο εντυπωσίασε με την εμφάνιση τους στο γήπεδο,αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και προσοδοκίες για το μέλλον.
Το Δ.Σ. του Ο.Α.Νίκαιας συγχαίρει τις προσπάθειες όλων των παιδιών για την εν γένει άρτια εικόνα εντός & εκτός γηπέδων,τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και αγαστή συνεργασία τους και όλη την προπονητική ομάδα του Ομίλου μας για τον ζήλο και την εργατικότητα που καθημερινά επιδεικνύει για την βελτίωση όλων των παιδιών μας.
Τριανταφύλλου Βασίλης

Τσέλιου Έλενα

Τριανταφύλλου Χρήστος

2ο Ε2 2017 (μονό)

2ο Ε2 2017 (μονό)

Τριανταφύλλου Χρήστος

2ο Ε2 2017 (διπλά)

Τσέλιου Έλενα

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.