Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017

Με σημαντικές επιτυχίες και πλασαρίσματα σε θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές/τριες του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στον Μαραθώνα της Αττικής, σε διαφορετικές χρονικές φάσεις ανά κατηγορία, καθ’ όλη την διάρκεια του Απριλίου. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας, η ομάδα αποτελούμενη από εννιά (9) συνολικά παίχτες/τριες, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της πετυχαίνοντας ατομικούς στόχους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες προπονητών, συνοδών και γονέων. Πιο αναλυτικά:
Στην κατηγορία κορίτσια 16, η ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την θέση της, στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας (Νο6). Στο μονό τερμάτισε στη 3η θέση (αφού «έσπασε» το ταμπλό, κερδίζοντας το νο1 του τουρνουά). Στο διπλό με συμπαίχτρια την Γιαννακού Ιωάννα (ΑΟΑ ΛΕ ΡΑΚΕΤ Θεσσαλονίκης) πήραν την δεύτερη θέση, ενώ στα μικτά με συμπαίχτη τον Ταραμονλή Δημοσθένη (ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ) περιορίστηκαν στην τετράδα, λόγω τραυματισμού του συμπαίκτη της. Η επιτυχία της Νικολέτας, σε συνδυασμό με την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα λίγες μέρες πριν, αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένου της συμμετοχής της σε τρεις κατηγορίες και της ποιότητας του πρωταθλήματος.
Στα κορίτσια 12 η ΤΣΕΛΙΟΥ ΕΛΕΝΑ στα μονά έφτασε στις 16 καλύτερες και στα διπλά με συμπαίκτρια την Χριστοφορίδου Μαριάνθη (Ο.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) τερμάτισαν στα ημιτελικά, αποδίδοντας σταθερό και αποτελεσματικό τέννις. Η αναρρίχηση της μετά το πρωτάθλημα στο Νο6 της Πανελλήνιας κατάταξης, μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινή της προσπάθεια για ατομική βελτίωση.
Στην ίδια κατηγορία, η μικρή στην κατηγορία ΜΙΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, έχασε στον πρώτο γύρο του Κ.Τ., ήττα που δεν την πτοεί, μιας και ο τραυματισμός της το τελευταίο τρίμηνο, την ταλαιπωρεί αλλά και την πεισμώνει.
Στα κορίτσια 14, οι ΓΚΑΡΣΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΚΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ΝΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν νίκη. Η συμμετοχή τους και μόνο στο Πανελλήνιο, αποτελεί λόγο συνεχούς προσπάθειας και εξέλιξης τους στο προσεχές μέλλον.
Στην πολυπληθέστερη κατηγορία των αγοριών 14, ο μικρός 14αρης ΜΙΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, πραγματοποίησε συνολικά σε απόδοση και αποτελέσματα, το καλύτερο πρωτάθλημα του τελευταίου εξαμήνου. Ξεκινώντας από τα προκριματικά (ταμπλό 256 συμμετοχών),όπου πέτυχε τρείς νίκες και την είσοδο του στο Κ.Τ. και συνέχισε με μια ακόμη νίκη, σταματώντας στους 32 καλύτερους.
Στα αγόρια 12, ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, πέτυχε μια νίκη στο 1ο γύρο του Κ.Τ. και έχασε στο δεύτερο με εμφανή τα σημάδια ταλαιπωρίας του από ενόχληση στο πόδι.
Τέλος, στο αβαθμολόγητο πρωτάθλημα της ηλικίας κάτω των 10 ετών, ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, πέτυχε τρεις νίκες στον προκριματικό όμιλο και μια ήττα στο Κ.Τ., από τον ένα χρόνο μεγαλύτερο και μετέπειτα νικητή του τουρνουά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι του χρόνου θα επιστρέψει δριμύτερος και καλύτερος!
Το Δ.Σ. & τα μέλη του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας συγχαίρουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών για την εν γένει, άρτια εικόνα εντός και εκτός γηπέδων, τους συμπαίκτες τους που τους βοηθούν να εξελίξουν το παιχνίδι, τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την αγαστή συνεργασία τους και όλη την προπονητική ομάδα του Ομίλου μας για το ζήλο και την εργατικότητα που καθημερινά επιδεικνύει για την βελτίωση όλων των παιδιών μας.

Πανελλήνιο 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Αγγελάκη Νικολέτα

Τσέλιου Έλενα

Τριανταφύλλου – Τσέλιου

Αγγελάκη – Γιαννακού

Τσέλιου – Χριστοφορίδου
Λάκη – Πήττα

Share Facebooktwitteryoutubemail

13 σκέψεις σχετικά με το “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.