Συμμετοχές σε Τουρνουά Ε1,Ε3 & Ε4

Σταθερή σε απόδοση και απόλυτα ανταγωνιστική εμφανίστηκε η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου μας, σε μια σειρά πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν τις προηγούμενες δυο εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα:
Στο 2ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 της Θεσσαλονίκης (5-9 Μαΐου), η Τσέλιου Έλενα (Κ12) κατέκτησε την 3η θέση, επιτυχία που επιβεβαιώνει αθροιστικά την σταθερότητα της σε υψηλό πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης στην κατηγορία ΑΚ12, Τριανταφύλλου Βασίλης και Μίζιου Ευαγγέλια προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Ο πήχης παραμένει υψηλός και για τους δυο!
Στην κατηγορία κορίτσια 14, οι αδερφές Ιωάννα & Μαρία Γκαρσίδη, συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ε4 (O.A. Κουφαλίων), μολονότι και οι δυο σταμάτησαν την πορεία τους στο τουρνουά, από λάθη και απειρία στο super tie break. Η συμμετοχή τους σε τουρνουά όλων των επιπέδων, αποτελεί προπομπό καλύτερων εμφανίσεων στο μέλλον.
Στα αγόρια 14, ο μικρός στην κατηγορία Μίζιος Αντώνης, σταμάτησε στον 2ο προκριματικό γύρο, η προσπάθεια του ωστόσο συνολικά, κρίνεται ικανοποιητική και ωφέλιμη για την μελλοντική πρόοδο του.
Τέλος, η φετινή πολυνίκης στην κατηγορία Κ16, Αγγελάκη Νικολέτα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της σε μια επιφάνεια που σίγουρα δεν της ταιριάζει (χώμα), και παρά την κούραση της από τα συνεχόμενα τουρνουά των προηγούμενων μηνών, πάλεψε με σθένος εξαντλώντας τα ψυχικά της αποθέματα.

Στην πρώτη φάση του ενωσιακού (29/4-30/4) και στις κατηγορίες ΑΚ12-16, ξεχώρισε η 3η θέση της Μίζιου Ευαγγελίας στα Κ12, η ώριμη απόδοση του Αντώνη Μίζιου στα Α16, ειδικά στο δεύτερο γύρο εναντίον του Μπαλάφα Παύλου-Λουις (νο 10 στην πανελλήνια κατάταξη Α16) και η ενθαρρυντική συμμετοχή για πρώτη φορά της Καρκαντού Μαριλίτας σε επίσημο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα. Στα Κ16, η μικρή Μακρή Βικτώρια, πάλεψε, αλλά έχασε στον πρώτο γύρο.
Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, στην δεύτερη φάση του Ενωσιακού (Ο.Α. Μαγνησίας-εβδ. 19) και στην κατηγορία 14, ο διοργανωτής όμιλος μας, συμμετείχε με 9 αθλητές/τριες. Μεταξύ των συμμετοχών ξεχώρισαν, οι Μίζιος Αντώνης και Τσέλιου Έλενα οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση στα αγόρια και κορίτσια 14 αντίστοιχα. Όλοι οι αθλητές/τριες, προσπάθησαν για το καλύτερο, ικανοποίησαν προπονητές και γονείς και απεκόμισαν χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον.
Τέλος, η πράσινη ομάδα του Ομίλου, συμμετείχε στο 2ο Ενωσιακό Ατομικό πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Οι Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (2008), Μιχαλακόπουλος Άλκης (2009) και Νούλας Αλέξανδρος (2009), πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικές εμφανίσεις, κερδίζοντας εντυπώσεις με την άρτια εικόνα τους. Ο Κωνσταντίνος έφτασε στην δεύτερη θέση, ενώ Άλκης και Αλέξανδρος στην 8αδα.
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα (Μίζιο Δημήτρη, Πατσουράκο Θεόδωρο & Μουστάκα Φρίντα), τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

3ες θέσεις Ε3
Νούλας – Παπαδημητρίου – Μιχαλακόπουλος
3η θεση Ε1

Share Facebooktwitteryoutubemail

157 σκέψεις σχετικά με το “Συμμετοχές σε Τουρνουά Ε1,Ε3 & Ε4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.