3o E2 2017 (αγωνιστική ομάδα)

Με επτά (7) συνολικά αθλητές/τριες, συμμετείχε ο Όμιλος μας στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, επιπέδου Ε2 που διοργάνωσε με επιτυχία η Ε΄ ένωση (Βόλος ΑΚ12 – Λαμία ΑΚ14-16), από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2017. Παρά τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, που δυσχέραναν την απόδοση όλων των αθλητών, οι αθλητές/τρίες του Ο.Α.Ν. Λάρισας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και επέστρεψαν για μια ακόμη φορά με κύπελλα και μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα:
Στα αγόρια 12, ο Τριανταφύλλου Βασίλης, κατέκτησε την 2η θέση στο μονό αγοριών και την 1η θέση στο διπλό (με συμπαίκτη τον Κεχαγιά Τριαντάφυλλο-Ιωάννη του ΑΟΑ Φιλοθέης). Ο Βασίλης απέδωσε σταθερό και επιθετικό τέννις, καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά (κερδίζοντας διαδοχικά τους Γιαννακό και Καραουλάνη του Ο.Α. Φοίβος με 60 61 και 60 61 αντίστοιχα και τον Μανόπουλο του Φθιωτικού στα ημιτελικά με 63 64). Στον τελικό της κατηγορίας, ηττήθηκε σε έναν αμφίρροπο και γεμάτο ανατροπές στην διακύμανση του σκορ, από τον άξιο αντίπαλο του και νο1 του τουρνουά Μπαμπινιώτη Μιχαήλ-Άγγελο του Ο.Α. Μαγνησίας, με σκορ 76(7) 64, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και την θέση του στους κορυφαίους αθλητές της χώρας στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών.
Στην ίδια κατηγορία ο μικρότερος αδερφός του Βασίλη, Χρήστος Τριανταφύλλου (2006), προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Καρακώστα Σπυρίδων (Ηράκλειο ΟΑΑ) στα μονά ενώ στα διπλά οι δύο αντίπαλοι ως ομάδα πλέον, ηττηθήκαν από τους νικητές Τριανταφύλλου-Κεχαγιά . Η βελτίωση του Χρήστου, είναι συνεχής και η πορεία του την δεύτερη χρονιά στην κατηγορία θα είναι σίγουρα πιο αποτελεσματική και γενναιόδωρη.
Στα κορίτσια 12, η Τσέλιου Έλενα, κατέκτησε την 3η θέση στο μονό και την 2η θέση στο διπλό κοριτσιών με συμπαίκτρια την Χριστοφορίδου Μαριάνθη (Ο.Α. Μαγνησίας). Η προσπάθεια της Έλενας να φτάσει στον τελικό της κατηγορίας, υπήρξε ασταθής και ηττήθηκε στα ημιτελικά, με σκορ 76(7) 64, από την Καύκα Ιφιγένεια (ΑΟΑ Παπάγου), σε ένα ματς που παρά την μεγάλη διαφορά που είχε αποκτήσει η Έλενα στο σκορ και στα δυο σετ, δεν κατάφερε να «κλείσει» τους κρίσιμους πόντους.
Η επανακατάκτηση της 1ης θέσης (όπως συνέβη στο Ε2 της Αλεξανδρούπολης μαζί με τον Τριανταφύλλου Βασίλη) στα επόμενα πρωταθλήματα που ακολουθούν, αποτελεί στόχο των και των δυο παιδιών και είναι σίγουρο ότι θα τον «κυνηγήσουν» με πείσμα και εργατικότητα.
Η μικρότερη Μίζιου Ευαγγελία (2006), έφτασε μέχρι τις 16 του τουρνουά, κερδίζοντας τον πρώτο γύρο με 60 60, την Χαντζή Ευαγγελία-Αικατερίνη (ΟΑ Ανατολικής Φθιώτιδας) ενώ στο ματς της οχτάδας, πάλεψε για ότι καλύτερο απέναντι στο νο2 του τουρνουά, Χριστοφορίδου Μαριάνθη (Ο.Α. Μαγνησίας) και ηττήθηκε με 62 60. Στόχος της Ευαγγελίας είναι η αποκόμιση εμπειριών με δυνατές παίχτριες και η βελτίωση όλων των παραμέτρων του παιχνιδιού της, στοιχεία που θα τις χρειαστούν στην δεύτερη χρονιά της στην κατηγορία για την κατάκτηση των στόχων της (Πλασαρίσματα σε ημιτελικούς – τελικούς, Πανελλήνια βαθμολογία στα πρώτα 20κορίτσια).
Άξια συγχαρητηρίων για την παρθενική της εμφάνιση σε πανελλαδικό τουρνουά και μόλις δεύτερο επίσημο, αξίζουν στην Καρκαντού Ευαγγέλια-Μαρία (2006), όπου έχασε στο τρίτο σετ 16 64 60, από την Γιαννακοπούλου Άρτεμις (ΑΣΑ Λάρισας). Η έλλειψη πείρας στην διαχείριση του σκορ και των συναισθημάτων της, ανάλογα με την διακύμανση του, στοίχισαν στην κατάκτηση της νίκης, είναι όμως βέβαιο, πως η εργατικότητα και το πείσμα της για ατομική βελτίωση, θα την οδηγήσουν σύντομα σε νίκες.
Στην κατηγορία Αγόρια 14, ο μικρός στην κατηγορία Μίζιος Αντώνης, κατέκτησε την 3η θέση στο μονό αγοριών, επίδοση που είναι η καλύτερη του στην κατηγορία, μετά την εντυπωσιακή του πορεία στο Πανελλήνιο του Απριλίου. Στην πορεία του προς τα ημιτελικά, ο νο11 του τουρνουά, Αντώνης κατάφερε να κερδίσει δυο seeded και μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές με ανατροπή στο σκορ! Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο απέκλεισε το νο 5 του τουρνουά, Κελαϊδόπουλο Ανδρέα (Ο.Α. Μαγνησίας) με 46 63 60, ενώ στην οχτάδα συνάντησε το νο3 του τουρνουά Σλουμ-Τράκα Ραφαέλ (ΟΑ Κέρκυρας), τον οποίο και κέρδισε, με σκορ 26 63 60! Στα ημιτελικά συνάντησε τον μεγαλύτερο Μπόγρη Ευάγγελο (Ηράκλειο ΟΑΑ), νο1 του τουρνουά και νο10 Ελλάδας, τον οποίο μέχρι και τα μέσα του πρώτου σετ πάλεψε ισάξια, ωστόσο μια θλάση στο πόδι του τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον μετέπειτα άξιο νικητή του πρωταθλήματος, με 62 60. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τις παραινέσεις του ιατρού αγώνων να διακόψει το ματς, ο αθλητής του ΟΑ. Νίκαιας συνέχισε, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο του. Στα διπλά, με συμπαίχτη τον Σπυράκη Γεώργιο (Ρήγας ΑΟΑ Αργολίδας) έφτασαν έως την οχτάδα.
Οι νίκες του Αντώνη Μίζιου, προστίθενται στην λίστα νικών που έχει κάνει εναντίον αντιπάλων 20 με 30 θέσεις πάνω από τον ίδιο στην Πανελλήνια κατάταξη (ο ίδιος είναι στο νο60), δείκτης αγωνιστικής απόδοσης πολύ σημαντικός για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του και την πορεία του στην κατηγορία την δεύτερη χρονιά από τον Ιανουάριο του 2018.
Τέλος, στην κατηγορία κορίτσια 16 η πολυνίκης Αγγελάκη Νικολέτα (νο6 Ελλάδας) κατέκτησε την 3η Θέση στα κορίτσια 16, αφού στα ημιτελικά, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την μεγάλη της διαφορά στο πρώτο σετ επί της Αναγνώστου από την οποία και έχασε με 76(7) 61. Η ποιότητα της Νικολέτας είναι δεδομένη, όπως και σίγουρη είναι η επάνοδος της σε πρώτες θέσεις, μιας και γνωρίζει ότι κάθε μικρή ήττα είναι η προϋπόθεση για να γευτεί μεγάλες νίκες.
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας συγχαίρει τις προσπάθειες όλων των παιδιών για την εν γένει, άρτια εικόνα εντός και εκτός γηπέδων, τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την αγαστή συνεργασία τους, τον head coach της ομάδας, Μίζιο Δημήτρη και τον συνεργάτη του Πατσουράκο Θοδωρή, καθώς και όλους τους προπονητές του Ομίλου μας για το ζήλο και την εργατικότητα που καθημερινά επιδεικνύουν για την βελτίωση όλων των παιδιών μας.
Επόμενος σταθμός της ομάδας το 3ο Ε1 της Θεσσαλονίκης στα μέσα Ιουλίου.



Share Facebooktwitteryoutubemail

8 σκέψεις σχετικά με το “3o E2 2017 (αγωνιστική ομάδα)

  • 20/12/2023, 10:27
    Permalink

    obviously like your web-site however you have to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality nevertheless I¦ll certainly come again again.

  • 28/12/2023, 04:24
    Permalink

    Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It would all the time be stimulating to learn content from other writers and follow somewhat one thing from their store. I’d choose to make use of some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  • 03/02/2024, 10:53
    Permalink

    F*ckin’ remarkable things here. I am very glad to see your post. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you please drop me a mail?

  • 05/03/2024, 15:15
    Permalink

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.