2004 – 2006

…Ο Όμιλος μεγαλώνει σε αριθμό μελών και γηπέδων.
Το 2004 κατασκευάζονται τα γήπεδα Νο3 & Νο4 (2 γήπεδα με ελαστικό αντικραδασμικό τάπητα και κερκίδες 30 θέσεων και ένα μίνι τένις).Επίσης κατασκευάζονται αποδυτήρια και οργανωμένο γυμναστήριο με πλήρη σειρά οργάνων προπόνησης.
Οι εγκαταστάσεις του γίνονται κατάλληλες για αγώνες Πανελληνίου επιπέδου και με πολύ μικρές προσθήκες ακόμα και για διεθνείς!
Η διοργάνωση το 2007 του 4ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος πιστοποιούν την ποιότητα των εγκαταστάσεων και την οργάνωση του Ομίλου.

Το περιβάλλον που δημιουργήθηκε έφερε καρπούς πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν.Έτσι η ανάπτυξη του Ομίλου ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να αθλούνται 80 παιδιά (εκ των οποίων 15 αγωνιστικά) και 30 ενήλικες. Τα μεγέθη αυτά, με δεδομένο ότι υπήρχαν ενδείξεις για περαιτέρω αύξηση λόγω του καλού ονόματος που έχει αποκτήσει ο Όμιλος στην περιοχή, αλλάζουν την κλίμακα και δημιούργησαν πρόσθετες υποχρεώσεις.
Προπονητές: Μέχρι τον Ιούνιο του 2003 συνεχίστηκε η επιτυχημένη συνεργασία με την κ. Στογιάνοβα Νάντια. Επειδή οι ανάγκες του Ομίλου αυξήθηκαν προσλήφθηκε ο κ Παπαδημητρίου Δημήτριος σαν βασικός προπονητής. Λόγω των αυξημένων αναγκών προσλήφθηκαν επίσης έναντι ωρομισθίου και οι κ. Παπαστεργίου Θωμάς, Σαλγκάμης Νίκος και Κοντογιάννης Γιώργος για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής και ενηλίκων.Επίσης από τον Οκτώβριο του 2004 προσλήφθηκε για τις ανάγκες τις αγωνιστικής ομάδας και όχι μόνο, εγνωσμένης αξίας προπονήτρια Άρσοβα Μιλένα. Το προπονητικό team ήταν ικανό να εξυπηρετήσει άριστα άθληση άνω των 100 ατόμων και αγωνιστική ομάδα 20 ατόμων. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των προπονητών, αλλά κυρίως το ήθος τους, ήταν βασικοί συντελεστές στην δημιουργία του υγιούς κλίματος που υπήρχε στη Σχολή του τένις.

Διοικητικές Επιτυχίες
Το Δ.Σ. μετείχε ενεργά σε όλες της δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και της Ε΄ Ένωσης με παρουσία και θέσεις. Με πρόταση του Ομίλου εξέθεσε υποψηφιότητα και εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. με το μέλος Κουραμά Δημήτριο. Στην Ε΄Ένωση κατατέθηκε σχέδιο διοργάνωσης αγώνων παιδιών κάτω των δέκα ετών. Η πρότασή μας αυτή, που περιλαμβάνει ομαδικούς αγώνες, έγινε οδηγός σε αντίστοιχα Πρωταθλήματα διεξάχθηκαν με αυτό τον τρόπο. Στα πλαίσια της ανάπτυξης σχέσεων με άλλους αθλητικούς φορείς το Δ.Σ. ανέπτυξε συνεργασία με τον ΑΣΑΛ, με τον οποίο διεκδίκησε και οργάνωσε από κοινού διάφορα τουρνουά καθώς και άλλους Ομίλους τένις της Ένωσης μας. Τέλος, Το Δ.Σ. συνεργάστηκε και ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με τους συλλόγους του Δήμου Α.Ε.Δήμου Νίκαιας, Γυμναστικό Σ.Ν. και Σύλλογο πάλης για να υπάρχει από κοινού διεκδίκηση και λύση προβλημάτων τοπικού χαρακτήρα.

Αθλητικές Εκδηλώσεις
Για πρώτη φορά ο Όμιλος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία επίσημα τουρνουά τένις στη Νίκαια. Συγκεκριμένα διοργάνωσε 3 Ενωσιακά Τουρνουά της Ε΄ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας για αγόρια –κορίτσια εως 10,12,14 ετών. Η επιτυχία των διοργανώσεων επέτρεψε να διεκδικήσει την διοργάνωση τουρνουά Πανελλαδικής εμβέλειας στο προσεχές μέλλον,γεγονός που έγινε.

Στο πλαίσιο των τουρνουά που διοργανώθηκαν ο Όμιλος ξεκίνησε μια σειρά τουρνουά για βετεράνους αθλητές σαν απόδειξη πως το τένις δεν έχει ηλικία.Με την βοήθεια χορηγών της περιοχής ο τενιστικός κόσμος αγκάλιασε αυτές τις εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή.

Share Facebooktwitteryoutubemail

2 σκέψεις σχετικά με το “2004 – 2006

  • 19/07/2023, 09:43
    Permalink

    The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

  • 11/12/2023, 11:01
    Permalink

    Perfectly pent subject matter, appreciate it for entropy. “Necessity is the mother of taking chances.” by Mark Twain.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.