2007 – 2009

Η τριετία 2007-2008-2009 θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του Ομίλου. Δυστυχώς η θεαματική εξέλιξη σε όλους τους τομείς συμπίπτει με την απώλεια του ιδρυτή,επί 11 χρόνια στυλοβάτη και μέλους του Δ.Σ. Σαλγκάμη Νίκου. Ο πρόωρος και αναπάντεχος χαμός του Νικόλα άφησε δυσαναπλήρωτο κενό και επισκίασε όλα τα θετικά γεγονότα που συνέβησαν. Ο Όμιλος στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας (1997-2007) τίμησε τον εκλιπόντα και σαν ελάχιστη προσφορά στην μνήμη του, αποφάσισε να ονομάσει την αίθουσα του Γυμναστηρίου & Αποδυτηρίων που έγινε χάρις στην έμπνευση, επιμονή και προσπάθεια του εκλιπόντος και φέρει την σφραγίδα του σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΓΚΑΜΗΣ».Το Δ.Σ. του Δήμου Νίκαιας έλαβε σχετική απόφαση ώστε η ονομασία της αίθουσας να έχει επίσημο χαρακτήρα. Η ονομασία της αίθουσας έγινε σε ειδική τελετή μαζί με τα εγκαίνια των νέων γηπέδων (5-6) στις 22-2-09. Επίσης ένα τουρνουά ενηλίκων το χρόνο θα διεξάγεται στην μνήμη του εκλιπόντος.

Η τριετία που πέρασε ο Όμιλος έκανε μεγάλο άλμα. Η βελτίωση των εγκαταστάσεων σε επίπεδα πληρότητας, η ποσοτική & ποιοτική ανάπτυξη των σχολών παιδιών & ενηλίκων, η οργάνωση των αγωνιστικών τμημάτων, η διοργάνωση πολλών αθλητικών εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Junior (και μάλιστα δύο φορές), η πραγματοποίηση σημαντικών εκδηλώσεων καθώς και οι πρωτοβουλίες που πήρε το Δ.Σ. για το τένις στον Νομό, την Ένωση και την Ομοσπονδία καταξίωσαν τον Όμιλό στο Νομό Λάρισας, τον έκαναν γνωστό σε όλη την Ελλάδα και τον καθιέρωσαν σαν ένα από τα καλύτερα Ελληνικά tennis club. Ο Ο.Α. Νίκαιας πλέον πρωταγωνιστεί στα τενιστικά δρώμενα της περιοχής και η γνώμη του στα δευτεροβάθμια όργανα (Ε΄Ένωση & ΕΦΟΑ) είναι αξιοσέβαστη.


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Ο Όμιλος απέκτησε άλλα δύο (2) γήπεδα με ελαστικό τάπητα πλήρως φωτιζόμενα τα οποία μάλιστα χρηματοδότησε ο ίδιος. Τα νέα γήπεδα είναι της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του Ο.Α.Ν. για 20 χρόνια με σχετική σύμβαση που υπογράφηκε με τον Δήμο.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΝΙΣ
Την 3ετία 2007-8-9 έγινε πραγματική έκρηξη στην ανάπτυξη της σχολής τένις του Ομίλου.
Απασχολούσε 5 Προπονητές & συνεργάζεται και με 6ο.Το γκρουπ ενηλίκων αριθμούσε 52 αθλούμενους.Το γκρουπ των παιδιών είχε 113 παιδιά,από τα οποία τα 23 ήταν στην αγωνιστική ομάδα και 10 στην προαγωνιστική.
Επίσης διατηρούσε γκρουπ για άτομα με ειδικές ανάγκες με αθλητή τον Πατρωνίδη Ραφαήλ που τον προπονούσε ο συνεργαζόμενος προπονητής Βαζούρας Κων/νος.

Η αγωνιστική ομάδα είχε πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο Επίπεδο (Αθλητές 8αδας,16αδας, κυρίως ταμπλό Πανελλαδικά κλπ). Πιστοποίηση της αγωνιστικής ανόδου είναι και η, για πρώτη φορά, άνοδος του Ομίλου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, και η παρουσία του, όχι μόνο στα Junior αλλά και στους άνδρες-γυναίκες.

Το σύνολο των αθλουμένων πλησίαζε τον αριθμό 200. Τα 6 γήπεδά ήταν πάντα γεμάτα σε σημείο που με δυσκολία βρίσκει μέλος γήπεδο για να παίξει. Τα δύο νέα γήπεδα φαντάζουν λίγα για τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες.
Η Προπονητική Ομάδα του Ο.Α.Ν. αποτελούταν απο τον Παπαδημητρίου Δημήτριο και τους Παπαστεργίου Θωμά,Νούλα Δημήτριο, Μίζιο Δημήτριο, Αμούτζα Άκη, Πατσουράκο Δημήτριο και Βαλιώτη Δημήτριο.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.