2013 – 2015

Η τριετία 2013-2014-2015 ήταν η ολοκλήρωση ενός ιστορικού 15ετούς κύκλου ενός παράγοντα που βοήθησε όσο κανείς άλλος ώστε ο Όμιλος να κατέχει μια θέση στους 10 καλύτερους της χώρας.O Δημήτριος Καφφές διετέλεσε 12 έτη Πρόεδρος και 3 έτη μέλος.Προσπάθησε και πέτυχε στόχους που δύσκολα γίνονται σε καιρούς δύσκολους για το άθλημα και στην χώρα μας γενικότερα.Επί θητείας του όλα τα μεγέθη του Ο.Α.Ν. υπερδιπλασιάστηκαν.Τέλος κατάφερε να γίνει μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθά από αυτό το πόστο την Αντισφαίριση της περιοχής μας και όχι μόνο.Ο χρόνος που διέθεσε ο ίδιος για να καλύψει όλες τις δραστηριότητες που έχει σαν υποχρέωση μια Διοίκηση ήταν μεγάλος και είναι δύσκολο να ξεπεραστεί στο μέλλον.
Σε αυτά τα χρόνια είχε σαν πολύτιμους συνεργάτες τους Κουτσικόπουλο Κ., Ρούσσου Α., Δέλλα –Γερούκη Α., Καλδερών Ι. και πολλούς άλλους παράγοντες και προπονητές συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του εκλιπόντα Σαλγκάμη Ν.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Η οικονομική κρίση που άρχισε από το 2009 δεν άφηνε περιθώρια επέκτασης του Ομίλου κάτι που γινόταν ανελλιπώς τα προηγούμενα χρόνια. Κυρίαρχος στόχος του Ομίλου ήταν να κρατήσει όσο καλύτερα γίνεται την άριστη κατάσταση των εγκαταστάσεων και να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες υποδομές καλύπτοντας τις ανάγκες των αθλουμένων.
Στα θετικά της εποχής η δρομολόγηση έργων του τοπικού Δήμου ώστε ο εξωτερικός χώρος των γηπέδων να βελτιωθεί δίνοντας μια καλύτερη εικόνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ν.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η εμπειρία των προηγούμενων ετών στην οργάνωση τουρνουά ήταν οδηγός ώστε ο Όμιλος να γίνει ως από τους καλύτερους στην χώρα σε αυτόν τον τομέα.Ειδικά στα Πανελλαδικά Τουρνουά (Ε1) έπαιρνε άριστα ανεξαρτήτως συνθηκών που θα μπορούσαν να γίνουν εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Πλέον το “Ν.Σαλγκάμης” έγινε θεσμός στα τουρνουά Βετεράνων.Το Παλαρισα’ι’κό Τουρνουά για ηλικίες 5-17 ετών γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο χρόνο με τον χρόνο.Ετησίως ο Ο.Α.Ν. καταφέρνει να διοργανώνει 8-10 τουρνουά Αντισφαίρισης κάτι που τον βάζει στην 1η θέση σε τοπικό επίπεδο και δημιουργεί ένα καλό status παρά την οικονομική κρίση της εποχής.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΝΙΣ
Την τριετία 2013-15 ο αριθμός των αθλουμένων έμεινε σταθερός σε όλους τους τομείς.Η Διοίκηση με “γενναίες” παρεμβάσεις στο προπονητικό προσωπικό προσπάθησε να ανεβάσει την ποιότητα των μαθημάτων προπόνησης.Στο κομμάτι των ακαδημιών οι Παπαδημητρίου Δ.,Παπαστεργίου Θ.,Νούλας Δ. και Φακής Κ. παρέμειναν με στόχο την βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών.
Στον αγωνιστικό τομέα ο πλέον έμπειρος Μίζιος Δ. με τις προσθήκες των βοηθών παλιών αθλητών Πατσουράκου Δ. & Κατσιγιαννάκη Ζ. έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για την βελτίωση των αθλητών του Ομίλου.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.