4ο Ε3 ΑΚ 12-16

Mε τέσσερις (4) αθλητές/τριες, συμμετείχε ο Όμιλος μας στο 4ο Ε3 ΑΚ 12-16, που διοργανώθηκε στην Λάρισα και στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας.
Στα Αγόρια 16, ο Μίζιος Αντώνης (μικρός 14άρης που συμμετείχε σε μεγαλύτερη κατηγορία) κατέκτησε τη 3η θέση, κερδίζοντας κατά σειρά τον Πρίτσα Ηλία (ΟΑ Σοφάδων Ολυμπιάδα) με 60 61 και τον Αντωνιάδη Ιάσωνα (Λαρισαϊκός ΟΑ) με 63 62. Στα ημιτελικά έχασε από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Τσαλόπουλο Γ. με 61 60.
Στα Κορίτσια 12, η κλήρωση έφερε στον πρώτο γύρο, αντιμέτωπες τις δυο συναθλήτριες του Ομίλου μας. Μίζιου Ευαγγελία και Καρκαντού Ευαγγελία – Μαρία, έπαιξαν όμορφο τέννις, ωστόσο η πιο έμπειρη Ευαγγελία επικράτησε με 60 60. Η συνολική εμφάνιση και η προσπάθεια της Ευαγγελίας-Μαρίας στους πρώτους της επίσημους αγώνες, κρίνεται θετική, μιας και αποτελούν απαραίτητα συστατικά ατομικής βελτίωσης. Στον γύρο των 8, η Μίζιου Ευαγγελία επικράτησε, σε ένα πολύωρο ματς με ανατροπές, της Στάμου Άννας (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) με 64 06 64, ματς που απέδειξε ότι τα ψυχικά και αγωνιστικά της αποθέματα, είναι πλούσια και αστείρευτα. Στα ημιτελικά, εμφανώς κουρασμένη, συνάντησε την παρτενέρ της στα διπλά Τρίγκα Βασιλική (Φθιωτικός ΟΑ), από την οποία ηττήθηκε με 75 60, κατακτώντας τελικά την 3η Θέση.
Τέλος, στα Αγόρια 12, ο Τριανταφύλλου Χρήστος, δεν κατάφερε να ξεπεράσει στον γύρο των 8, τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Καρπούζα Κωνσταντίνο (ΟΑ Μαγνησίας).
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Επόμενος σταθμός, το 5ο Ε2 της χρονιάς που θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα (21-26 Σεπτεμβρίου 2017).


Share Facebooktwitteryoutubemail

4 σκέψεις σχετικά με το “4ο Ε3 ΑΚ 12-16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.