4o E3 & 5o E1 2017

Με πέντε αθλητές /ιες, συμμετείχε ο όμιλος μας στο 4ο ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 και στην κατηγορία ΑΚ14 (30/9-1/10/2017).
Τα αδέρφια Μίζιος Αντώνης & Μίζιου Ευαγγελία κατέκτησαν την 3η θέση, Τσέλιου Έλενα ( ο τραυματισμός της στο ματς του δεύτερου γύρου, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει το τουρνουά, ωστόσο ωφελήθηκε ψυχολογικά από την πυγμή και την αποφασιστικότητα της να κερδίσει παρά τους πόνους) & Μακρή Βικτωρια έφτασαν στην οχταδα, ενώ η Νούλα Χριστίνα έφτασε στο γύρο των 16.
Στο τελευταίο Ε1 της χρονιάς, που διεξήχθη στο νέο κέντρο αντισφαίρισης στην Πτολεμαΐδα (5-10/10/2017), συμμετείχαν οι Μίζιος Αντώνης & Ευαγγελία Μίζιου. Αγωνιζόμενοι στα προκριματικά και οι δύο, κατάφεραν να περάσουν στο κυρίως ταμπλό. Στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου και στα αγόρια 14, ο Αντώνης, έχασε στο τρίτο σετ από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά (Σταμούλο του ΑΟΑ Ηλιούπολης με 64, 46, 64), ενώ η Ευαγγελία στα κορίτσια 12, έχασε με 76(7) 61 (από την Καυκα του ΑΟΑ Παπάγου). Οι “γλυκές” ήττες των δύο παιδιών, μόνο θετικά μπορούν να κριθούν, μιας και οι δύο εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο, στοιχεία που θα τους χρειαστούν την δεύτερη χρονιά αγωνιζόμενοι στην ίδια κατηγορία.
Το ΔΣ του ομίλου, συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, τους γονείς τους για την υποστήριξη και την προπονητική ομάδα για τη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης του δυναμικού όλων των παιδιών.

Μίζιος Αντώνης

Μίζιου Ευαγγελία

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.