Νικητές & Νικήτριες

Η παράδοση των καλών αποτελεσμάτων και επιδόσεων συνεχίστηκε και φέτος για τις ομάδες ανδρών και γυναικών του Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ Εθνικής, κατάφερε με δύο νίκες στον όμιλο της να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλο της και συνολικά την “5η θέση” στις 16 καλύτερες ομάδες γυναικών της χώρας. Στα γήπεδα της Ηλιούπολης (3-5/11) η ομάδα αποτελούμενη και φέτος από τις: Ζωή Καφφε, Νικολέτα Αγγελάκη και Νότα Παναγούλη και σύνοδο αποστολής τον Χάρη Κανιαρη, κέρδισαν τις ομάδες του ΟΑ Φοίβος Λάρισας και Ηράκλειο ΑΟΑ, ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα του Χαϊδαρίου ΑΟΑ. Η επίδοση αυτή των κοριτσιών μας είναι μια θέση κάτω από την κορυφαία διασυλλογική διάκριση του ομίλου μας το 2012, όταν η γυναικεία ομάδα είχε κατακτήσει την 4η θέση στην Ελλάδα.
Ανάλογη πορεία είχε και η ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Βορράς), που διεξήχθη το ίδιο τριήμερο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Η ομάδα αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Νικολούλη, Βασίλη Γερούκη, Χρήστο Νικολούλη και σύνοδο τον Μίζιο Δημήτρη, κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλο τους και προκρίθηκαν στην τελική φάση που θα γίνει στις 24-26/11/2017. Στόχος η κατάκτηση της μιας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α’ Εθνική, που αποτελεί και την φυσική θέση του Ομίλου μας. Το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρει τις δύο αποστολές για την άψογη εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδων και αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανο για τις επιτυχίες που οδηγούν τον όμιλο όλο και ψηλότερα!

Ν.Παναγούλη,Ν.Αγγελάκη,Χ.Κάνιαρης,Ζ.Καφφέ

Χ.Νικολούλης,Δ.Μίζιος,Κ.Νικολούλης

Διπλό με Ζ.Καφφέ & Ν.Αγγελάκη

Κ. Νικολούλης

Χρ. Νικολούλης

B. Γερούκης

Share Facebooktwitteryoutubemail

5 σκέψεις σχετικά με το “Νικητές & Νικήτριες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.