5o E3 2017 (αγ. ομάδα Ο.Α.Ν.)

Με τίτλους «έπεσε» η αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος της Ε’ Ένωσης για το 2017.
Πλούσια η συγκομιδή τίτλων για τον Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, και στο 5ο ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης, που διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας τα Σαββατοκύριακα 28/10-29/10 & 4/11-5/11.
Πιο συγκεκριμένα οι διακρίσεις των αθλητών/τριών μας ανά κατηγορία:
Αγόρια 12: 1ος νικητής, Τριανταφύλλου Βασίλης (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας), ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Καρπούζα Κωνσταντίνο (Ο.Α. Μαγνησίας) με 60, 61.
Κορίτσια 12: 1η νικήτρια Μίζιου Ευαγγελία (Ο.Α.Νίκαιας Λάρισας), η οποία κέρδισε στον τελικό την Στάμου Άννα (Ο.Α. Φοίβος Λάρισας) με 61, 62. Στην ίδια κατηγορία η Μπαλταγιάννη Φανή – Αικατερίνη (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας) κατέκτησε την 3η θέση.
Αγόρια 14: 1ος νικητής Μίζιος Αντώνης (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας), ο οποίος κέρδισε σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον άξιο συμπαίχτη του Τριανταφύλλου Βασίλη (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας) με 46, 75, 60.
Κορίτσια 14: 2η νικήτρια Τσέλιου Έλενα (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας), η οποία ηττήθηκε από την άξια Χριστοφορίδου Μαριάνθη (Ο.Α. Μαγνησίας) με 36, 61, 63.
Αγόρια 16: 3ος νικητής ο Μίζιος Αντώνης (Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας)
Παράλληλα με το 5ο Ε3, ο όμιλος μας διοργάνωσε και το τελευταίο ατομικό ενωσιακό πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών (3ο) για αγόρια και κορίτσια το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου.
Η «πράσινη» ομάδα του Ομίλου μας, αποτελούμενη από τους Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο (2008), Μιχαλακόπουλο Άλκη (2009), Νούλα Αλέξανδρο(2009) & Τσιμόπουλο Κωνσταντίνο (2009), κέρδισαν τις εντυπώσεις με την αγωνιστική τους επάρκεια και προσπάθεια. Με τρεις ισάριθμες νίκες αντίστοιχα στα groups (σύστημα όλοι με όλους) Παπαδημητρίου & Μιχαλακόπουλος προκρίθηκαν στην τελική φάση της Κυριακής, όπου και αναμετρήθηκαν, σε πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, με την πράσινη ομάδα του Κέντρου Αντισφαίρισης Λιβαδειάς (Θεοδώρου & Παπαχρήστου). Στους δύο ημιτελικούς οι μικροί αθλητές μας κέρδισαν, χαρίζοντας στην συνέχεια έναν «πλούσιο» σε συγκινήσεις τελικό, στον οποίο επικράτησε ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος.
Όλα τα αποτελέσματα διαθέσιμα στην εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας της Ε΄ Ένωσης: www.eesake.gr
Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει ΟΛΑ τα παιδιά και ένα-ένα προσωπικά, ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΥΣ, για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν, να κερδίσουν τους ατομικούς τους στόχους και εύχεται υγεία και επίτευξη όλων των προσδοκιών τους είτε στο σχολείο είτε στα γήπεδα που αγωνίζονται.
Τέλος, συγχαίρει τους γονείς και συνοδούς για την εμπιστοσύνη και τον αγώνα στήριξης των παιδιών τους, καθώς και όλη την προπονητική ομάδα για την αέναη προσπάθεια βελτίωσης του δυναμικού όλων των αθλητών/τριών του ομίλου μας.
Όλες οι συμμετοχές του Ομίλου μας ανά κατηγορία (12-14-16) στον πίνακα που ακολουθεί:

Τριανταφύλλου Β.-Μίζιος Α.-Τσέλιου Ε.

Τριανταφύλλου Β.-Μίζιου Ε.

Μιχαλακόπουλος Α. – Παπαδημητρίου Κ.

Μπαλταγιάννη Φ.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.