Ο Ο.Α.Ν. με δύο ομάδες (Α/Γ) στην Α’ Εθνική!!!

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο το 2017, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας.
Η ανδρική ομάδα του συλλόγου, αποτελούμενη από τους αθλητές, Γερούκη Βασίλη, Νικολούλη Κωνσταντίνο & Νικολούλη Χρήστο, ανέβηκε ξανά στην Α’ Εθνική κατηγορία της Ελληνικής αντισφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του συλλόγου, αγωνιζόμενη στο Final 4 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 25-26/11 (είχε προηγηθεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της στα προκριματικά), “σφράγισε” το ένα από τα δύο εισιτήρια που την οδηγούν στην Α’ Εθνική και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Με δύο νίκες στις συναντήσεις της, με τις ομάδες του Ίφιτου Σταυρούπολης και ΟΑ Θεσσαλονίκης με 21 και 30 αντίστοιχα, κέρδισε την δεύτερη θέση, μια θέση κάτω από την ομάδα του Φθιωτικού ΟΑ, από τον οποίο ηττήθηκε σε μια συνάντηση που κρίθηκε στο διπλό με 21.
Η επιτυχία των ανδρών προστίθεται στην ανάλογη πορεία των γυναικών που αγωνιζόμενες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, δύο εβδομάδες πριν στην Αθήνα, κατέκτησαν την “πέμπτη” θέση, με νίκες επί των αντίστοιχων ομάδων του Φοίβου Λάρισας, του Ηρακλείου ΑΟΑ και μια ήττα από το ΑΟΑ Χαϊδαρίου. Το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων κ. Μίζιο Δημήτρη και όλη την προπονητική ομάδα του συλλόγου, καθώς και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία. Ο σύλλογος, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, θα συνεχίζει να εργάζεται ακούραστα για την σταθεροποίηση του στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο αγωνιστικά (ατομικά ή διασυλλογικά), όσο και οργανωτικά με πλήθος δραστηριοτήτων και διοργανώσεων που διαφημίζουν και προωθούν το άθλημα της αντισφαίρισης.

Νικολούλης Κ.,Γερούκης Β.,Νικολούλης Χρ.

Ν.Παναγούλη,Ν.Αγγελάκη,Χ.Κάνιαρης,Ζ.Καφφέ

Άνοδος στην Ά Εθνική

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.