2o Reunion

Το 2o reunion παλαιών αθλητών και αθλητριών του ΟΑ Νίκαιας, πραγματοποιήθηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ομίλου την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2017. Ο επιτυχημένος θεσμός, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, έφερε στα γήπεδα συναθλητές και φίλους, που η αγάπη τους για το άθλημα της αντισφαίρισης παραμένει το ίδιο δυνατή και ασβέστη. Αυτήν την φορά στο πρωτάθλημα διπλών που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν και μέλη της τωρινής αγωνιστικής ομάδας, ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο το παρελθόν και το μέλλον του ομίλου.
Για ενα ολόκληρο τρίωρο, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πόντοι εξαιρετικοί, επικές μάχες, τα πειράγματα πήγαιναν και έρχονταν, το χαμόγελο περίσσεψε σε ένα εορταστικό κλίμα εντός και εκτός γηπέδων. Όλοι το χαρήκαμε, μικροί και μεγάλοι. Αθλητές και προπονητές. Γονείς και φίλοι. Άλλωστε ο όμιλος, για όλους είναι το δεύτερο σπίτι μας. Είναι ο χώρος που μάθαμε να παλεύουμε, να κερδίζουμε μάχες να δίνουμε αξία στον νικητή. Στο μικρό πάρτυ που στήθηκε με αλμυρά και γλυκά εδέσματα που επιμελήθηκαν οι γονείς των αθλητών, όλοι είχαν κατι να θυμηθούν, να αναπολησουν, να ονειρευτούν.
Για την αθλητική οικογένεια της Νίκαιας τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι κατι παραπάνω απο μια συνάντηση. Είναι ο οδηγός για να πορευτεί με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Ραντεβού την επόμενη φορά που δεν θα αργήσει…”χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια. Μόνο τρόπο που κοιτάνε”. Καλή χρονιά σε όλους. Καλή πρόοδο στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία. Υγεία, χαρά, προκοπή. Εις το επανιδείν!



Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.