1ο Ε2 2018

«Με το δεξί μπήκε» η νέα αγωνιστική χρονιά του 2018 για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας. Με πλασαρίσματα σε όλες τις θέσεις, το κυριότερο όμως με καλό αγωνιστικό πρόσωπο, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, αγωνίστηκαν στο πρώτο Πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2, που φιλοξένησε η Ε’ Ένωση στα γήπεδα του Ο.Α. Μαγνησίας (αγόρια & κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών) και του Φθιωτικού Ο.Α. (αγόρια & κορίτσια ηλικίας 12 ετών).
Αξιοσημείωτο γεγονός για τον Όμιλο μας το 2018 αποτελεί αδιαμφισβήτητα η επιστροφή του αθλητή μας Χρήστου Νικολούλη. Η επιλογή του Χρήστου και της οικογενείας του να συνεχίσει (μετά από απουσία τριών ετών) την αθλητική του διαδρομή στην Νίκαια, αποτελεί τιμή και ευθύνη για τον όμιλο μας. Ο Χρήστος, μεταξύ άλλων κορυφαίων αθλητών/τριών (Γερούκης Β., Καφφέ Ζ., Νικολούλης Κ., Κουτσικοπούλου Β., Γραμματικούλης Α., κ.α.), αναδείχθηκε μέσα από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του Ομίλου, φιλοσοφία της οποίας είναι η ανάπτυξη του δυναμικού όλων των παιδιών και η εκπαίδευση τους με υψηλά προπονητικά standards, ήθος και σεβασμό στο παιχνίδι και τους κανόνες του fair play. Έχοντας κατακτήσει την θέση του στους κορυφαίους παίχτες της χώρας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (ήδη νικητής του masters το 2017 στα αγόρια 16), ο Χρήστος Νο 2 της κατάταξης, στην δεύτερη χρονιά του στα 16αρια, έχει ως στόχο την κορυφή και το Νο 1 της Πανελληνίας βαθμολογίας.
Στο πρώτο πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2, ο Χρήστος πέτυχε την πρωτιά σε μονό & διπλό. Στον τελικό του μονού, ο Χρήστος κέρδισε το νο1 της πανελλήνιας κατάταξης (Μανόπουλο Νίκο του Φθιωτικού Ο.Α.), ενώ στα διπλά με παρτενέρ τον Παπανίκο Αλκιβιάδη (Σ.Α. Σερρών) αναδείχθηκαν πρωταθλητές χωρίς να χάσουν σετ.
Σημαντικές επιδόσεις αποτελούν επίσης:
Στα κορίτσια 14, η Τσέλιου Έλενα και στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία, κατέκτησε την 3η θέση στο μονό, με σταθερή απόδοση και ουσιαστική αγωνιστική διαχείριση των παιχνιδιών της.
Η Μίζιου Ευαγγελία, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 1ο ενωσιακό της νέα χρονιάς, άγγιξε τα ημιτελικά στο μονό (έχασε στο τρίτο σετ από την μετέπειτα φιναλίστ), ενώ στα διπλά κατέκτησε την 2η θέση με την παρτενέρ της (Τρίγκα Βασιλική του Φθιωτικού Ο.Α.).
Στις υπόλοιπες κατηγορίες όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος για διάκριση και καλύτερη ατομική αγωνιστική απόδοση. Η προσπάθεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ να βελτιώσουν τα λάθη τους και με πείσμα και υπομονή να αποδώσουν καλύτερο τένις στα πρωταθλήματα που έρχονται, αποτελεί στόχο και σύναμμα «συμβόλαιο» της προπονητικής ομάδας και την διοίκησης του Ο.Α. Νίκαιας. Συνοπτικά τα αποτελέσματα όλης της ομάδας μας στον πίνακα που ακολουθεί και αναλυτικά στο site της ένωσης μας: www.eesake.gr

Η πρόεδρος κ. Ακριβούλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρουν όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα του συλλόγου, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, κυρίως όμως για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Χρ. Νικολούλης 1η θέση μονό-διπλό
Τσέλιου Ε.:3η θέση μονό
Μίζιου Ε.: 2η θέση διπλό

Μακρή Βικτώρια

Τσιουρή Μαρία

Share Facebooktwitteryoutubemail

4 σκέψεις σχετικά με το “1ο Ε2 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.