Ενημέρωση από το Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας

Την Τετάρτη 7 Φεβρουάριου , ύστερα από πρόσκληση του περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας και συγκεκριμένα του Ειδικού Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής κ. Λάμπρο Κοντοβό , οι προπονητές του ομίλου μας Παπαστεργίου Θωμάς και Μίζιος Δημήτρης παραβρέθηκαν για ενημέρωση που περιλάμβανε τη χρήση AED (Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή) και την τεχνική εφαρμογής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής.
Το περιφερειακό ιατρείο Νίκαιας διαθέτει πλέον AED ο οποίος αποκτήθηκε από ΔΩΡΕΑ κατοίκου της Νίκαιας στη μνήμη προσφιλούς συγγενικού της προσώπου. Στον όμιλό μας παραδόθηκε κλειδί με το οποίο υπάρχει άμεση πρόσβαση στον Απινιδωτή , σε περίπτωση που αυτός χρειαστεί , καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τις προπονήσεις των αθλητών και μελών μας πιο <<ασφαλείς>>.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της δωρεάς και να ευχαριστήσουμε την ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) για τη άριστη παρουσίαση του συγκεκριμένου θέματος.
Με αφορμή το γεγονός αυτό , ο όμιλός μας σε συνεργασία με την ΕΟΔΥΑ , θα διοργανώσει τις προσεχείς ημέρες ημερίδα με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες , την χρήση Απινιδωτή και την αντιμετώπιση τραυματισμών στο γήπεδο.





Share Facebooktwitteryoutubemail

37 σκέψεις σχετικά με το “Ενημέρωση από το Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.