1o E1 2018 – Νο1 ο Χρ. Νικολούλης!!!

«Δύο στις δύο» πρώτες θέσεις, για τον Νικολούλη Χρήστο στα πανελλαδικά πρωταθλήματα για το 2018. Μετά την πρώτη θέση σε μονά και διπλά, πριν από δυο εβδομάδες, στο 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 στον Βόλο, ο Χρήστος κατέκτησε την 1η θέση στα μονά και την 2η θέση στα διπλά και στο 1ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1 που διεξήχθη στο λεκανοπέδιο (Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καβούρι), από τις 16/2-22/2/2018.
Αναλυτικότερα, ανά κατηγορία:
Στα αγόρια 16 και στα μονά ο Χρήστος, χωρίς να χάσει σετ, αποδίδοντας σταθερά και πειθαρχημένα σε όλα του τα παιχνίδια προς τον τελικό (Ζερβό Α., Χατζηγεωργίου Μ., Ταμιωλάκη Χ., Σταμούλο Φ.), επιβλήθηκε του Αστρεινίδη Φ. (Α.Ο.Α. Παπάγου) με 61 30 ret.
Η πρώτη θέση στο Ε1 συνδυάστηκε και με την αναρρίχηση του στο νούμερο 1 της Πανελλήνιας κατάταξης στα αγόρια 16 (από το νούμερο 2), στόχος που είχε τεθεί μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον τελικό του Ε2 στον Βόλο, επί του Μανόπουλου Ν. που ακολουθεί πλέον στην δεύτερη θέση.
Στα διπλά και με συμπαίχτη τον Παπανίκο Α. (Σ.Α. Σερρών), μετά την πρωτιά τους ως ζευγάρι διπλού, στο 1ο E2 του Βόλου, κατέκτησαν την 2η θέση, χάνοντας με 64 63 από το ζευγάρι Τριανταφύλλου Ν. (Α.Ο. Τατοΐου) – Αστρεινίδη Φ. (Α.Ο.Α. Παπάγου).
Στα κορίτσια 18, η Νικολέτα Αγγελάκη, στο πρώτο της τουρνουά για το 2018 και στην πρώτη της χρονιά στην νέα κατηγορία, έφτασε ως την 8αδα, αποκλείοντας κατά σειρά τις Ανδρεασίδου Φ. (Φ.Ο.Α. Νεάπολης) & Κανελλοπούλου Μ. (Α.Ο. Τατοΐου) με 60 61 & 63 64 αντίστοιχα. Στο παιχνίδι για τα ημιτελικά η Νικολέτα έχασε από την Νικολοπούλου Ν. (Ο.Α. Αθηνών) με 62 64.
Τέλος, στα Αγόρια 14, ο Μίζιος Αντώνης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναγιωτίδη Ι. (Α.Ο.Α. Σταυρούπολης) χάνοντας στον 1ο γύρο του Κ.Τ. με 61 61 , ενώ η Μίζιου Ευαγγέλια στα κορίτσια 12, έχασε από την Τσέτσου Ε. (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου), επίσης στον 1ο γύρο του Κ.Τ. με 63 63.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα στον πίνακα που ακολουθεί, αναλυτικότερα στο: e-efoa.gr

Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Τίτλος και Νο1
Χρ. Νικολούλης

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.