1ο Α/Κ 10 Ε’ Ένωσης

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου 2018 και στα γήπεδα του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, η πράσινη ομάδα του Ομίλου, συμμετείχε στο 1ο Ενωσιακό Ατομικό πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου, για αγόρια και κορίτσια, κάτω των 10 ετών, υπό την αιγίδα της Ε΄ Ένωσης. Οι Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (2008), Μιχαλακόπουλος Άλκης (2009), Νούλας Αλέξανδρος (2009) & Τσιμόπουλος Κωνσταντίνος (2009), πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά εξαιρετικές εμφανίσεις, κερδίζοντας εντυπώσεις με την άρτια εικόνα τους.
Ο Κ. Παπαδημητρίου κατέκτησε την 1η θέση, ο Α. Μιχαλακόπουλος την 3η θέση, ο Κ. Τσιμόπουλος έφτασε ως στην 8αδα, ενώ ο Α. Νούλας έδειξε το καλύτερο αγωνιστικό του «πρόσωπο», παρά την απουσία του από τις προπονήσεις για ένα μήνα για λόγους υγείας.
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Το μέλλον τους ανήκει!

1η θέση Παπαδημητρίου Κ.

Τσιμόπουλος – Νούλας – Παπαδημητρίου- Μιχαλακόπουλος

Share Facebooktwitteryoutubemail

93 σκέψεις σχετικά με το “1ο Α/Κ 10 Ε’ Ένωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.