2o E2 2018

Συγχαρητήρια στον αθλητή του Ομίλου μας Μίζιο Αντώνη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία αγόρια 14, στο 2ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 που διεξήχθη στις Σέρρες (9 έως 12/3/2018).
Ο Αντώνης μετά από τρεις διαδοχικές νίκες του με 60 61 (Ρούσσος Δ.–ΟΑ Θεσσαλονίκης), 61 62 (Αβραμίδη Γ.-ΑΟΑ Σταυρούπολη Ίφιτος ) & 61 42 ret (Δημοβέλη Ε.–ΟΑ Φοίβος Λάρισας), σταμάτησε στα ημιτελικά από τον Σούλη Κ. (Ζακυνθινός ΑΟΑ) με 76(4) 75, σε ένα κλειστό ματς με πολλές ανατροπές. Στα διπλά και με συμπαίχτη τον Σεραφείμ Φ. (ΑΑ Νάουσας) ηττήθηκαν στην 8αδα από το ζευγάρι Σούλη-Χαϊδεμένου (61 61) που κέρδισε και το τουρνουά.
Στην Φιλλιπιάδα και στην μεγαλύτερη κατηγορία των αγοριών 16, αγωνίστηκε ο Αργυρίου Α. ο οποίος και ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Κ.Τ. Τέλος, στα κορίτσια 16 η Μακρή Β. έχασε στον 1ο γύρο του Κ.Τ. στα μονά.
Αναλυτικότερα όλα τα αποτελέσματα στο: e-efoa.gr
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Μίζιος Α.
3η θέση
Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.