Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U10 – Juniors 2018

Πολλά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές της πράσινης ομάδας του Ομίλου μας, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο & Μιχαλακόπουλο Άλκη, για την εντυπωσιακή απόδοση τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών.
Ο Κωνσταντίνος, αφού κατάκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο του, σταμάτησε στα ημιτελικά, σε ένα κλειστό ματς όπου παρά την διαφορά που είχε εξασφαλίσει, δεν κατάφερε να κλείσει το ματς. Η τέταρτη θέση του Κωνσταντίνου στα 10αρια, προστίθεται στις κορυφαίες θέσεις που έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια και άλλα παιδιά του συλλόγου στην κατηγορία κάτω των 10 ετών.
Ο μικρότερος Άλκης (2009), κερδίζοντας επίσης τρία παιχνίδια στον όμιλο του, μπήκε στο κυρίως ταμπλό και αφού πέτυχε νίκη στον πρώτο γύρο, σταμάτησε στους 32 καλύτερους, επίδοση που ήταν η μοναδική για αθλητή γεννηθέντα το 2009. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 120 αγόρια κάτω των 10 ετών από όλη την Ελλάδα.
Ο Ο.Α. Νίκαιας συγχαίρει τα δύο παιδιά, τους γονείς τους και την προπονητική ομάδα για τον καθημερινό τους αγώνα να βελτιώσουν το δυναμικό τους.

4η θέση Παπαδημητρίου Κων/νος

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.