1ο Βορράς – Νότος 2018 U10 (Ιωάννινα)

Οι επιτυχίες της πράσινης ομάδας μας, συνεχίστηκαν και στο πανελλαδικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Γιάννενα από τις 18 έως τις 20 Μαϊου. Μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Απριλίου από τον Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο, σειρά είχαν τα μικρά 10αρια (γενν. 2009), Άλκης Μιχαλακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας.
Οι δυο συναθλητές, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, μετά από 6 διαδοχικές νίκες ο καθένας τους, αποδίδοντας όμορφο τέννις απέναντι σε άξιους αντιπάλους. Νικητής του “εσωτερικού” τελικού, αναδείχθηκε ο Άλκης Μιχαλακόπουλος με σκορ 62.
Η πρόεδρος του Ο.Α. Νίκαιας κ. Πέπη Ακριβούλη και όλο το Δ.Σ., συγχαίρουν τα δύο παιδιά, τους γονείς και συνοδούς για την υποστήριξη τους, τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας, Μίζιο Δημήτρη και τον συνεργάτη του Κάνιαρη Χάρη, για την καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης του δυναμικού τους. Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, η B’ φάση παίδων – κορασίδων, όπου θα συναντηθούν τα παιδιά που διακρίθηκαν στα πανελλαδικά πρωταθλήματα σε Βορρά και Νότο.



Share Facebooktwitteryoutubemail

2 σκέψεις σχετικά με το “1ο Βορράς – Νότος 2018 U10 (Ιωάννινα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.