2010 – 2012

Η τριετία 2010-2011-2012 ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον Όμιλό. Οι υποδομές που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια βοήθησαν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και να θεωρείται ο σύλλογος με την καλύτερη εξυπηρέτηση αθλουμένων παιδιών και ενηλίκων.Η υπεύθυνη και ποιοτική δουλειά αντανακλά στις επιτυχίες των αθλητών (χαρακτηριστικό παράδειγμα το 2011 στο Πανελλήνιο που 17 αθλητές συμμετείχαν στο Κυρίως Ταμπλό) και στην άνοδο της ανδρικής ομάδας το 2009 και της γυναικείας το 2011 στην Α Εθνική.
Παράλληλα οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η οργανωτική εμπειρία βοήθησαν να διοργανωθεί πλήθος πρωταθλημάτων υψηλού επιπέδου ενωσιακού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Η διοργάνωση Διεθνούς Επαγγελματικού Τουρνουά ITF 10.000$ με αθλήτριες από όλο τον κόσμο που σημειωτέον έγινε για 1η φορά στο Νομό Λάρισας, ήταν η κορωνίδα των εκδηλώσεων που έκαναν την μικρή Νίκαια γνωστή στον κόσμο του παγκόσμιου τένις.
Ο Ο.Α.Νίκαιας συγκαταλέγεται πλέον στα πιο δραστήρια σωματεία της χώρας με καθολική αναγνώριση της δράσης του.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Την τριετία που πέρασε ο Όμιλος προσπάθησε και βελτίωσε τις εγκαταστάσεις του με σκοπό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μελών και των τουρνουά που διοργάνωσε (διεθνές).
Η πρόσληψη του κ. Σταμόκα Γ. σαν φροντιστή αναβάθμισε πλήρως την λειτουργία του Ομίλου. Η αποχώρηση το 2011 δεν άφησε κανένα κενό γιατί οι αντικαταστάτες του το ζεύγος Βασιλείου & Ειρήνης Αρχοντή δεν υστέρησαν σε τίποτα στη καθαριότητα των χώρων και την εξυπηρέτηση των μελών.
Τα γραφεία ανακαινίστηκαν με κατασκευή τζαμαρίας, νέου δαπέδου, επίπλωσης, χρωματισμού και θέρμανσης.Οι τάπητες των γηπέδων ανακατασκευάστηκαν.Επίσης κατασκευάσθηκαν κερκίδες στο 5-6 γήπεδο. Το γυμναστήριο έγινε πιο πλήρες με πρόσθεση οργάνων.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένας άλλος τομέας που απογείωσε τον Ο.Α.Ν. ήταν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Τα Ενωσιακά Πρωταθλήματα που διοργανώναμε την προηγούμενη τριετία φαντάζουν σαν καθημερινότητα μπροστά στο μέγεθος και την ποιότητα των επιτυχημένων τουρνουά που διοργανώσαμε αυτή την τριετία. Ο Ο.Α.Ν. συνέχισε να διοργανώνει για τρεις συνεχόμενες χρονιές το ΠΑΛΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ για παιδιά που δεν μετέχουν στα επίσημα Βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα. Κάθε χρόνο συνέχισε να διοργανώνει Ενωσιακά Πρωταθλήματα junior και Ενωσιακά για 10αρια. Επίσης διοργάνωσε τουρνουά βετεράνων στη μνήμη του Ν.Σαλγκάμη με χορηγία ΕΚΕΠ και τουρνουά της σειράς INTERSPORT. Συνέχισε να διοργανώνει κάθε χρόνο το 4ο Πανελλαδικό Junior, Πανελλαδικό 10αρια, Διασυλλογικό Β΄Έθνικής. Κορωνίδα βέβαια των διοργανώσεων είναι η διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά ITF 10.000 $. Η συμμετοχή και επιτυχία αυτών των τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να καθιερωθεί πλέον θεσμός στα τενιστικά δρώμενα του Νομού Λάρισας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΝΙΣ

Την τριετία που 2010-12 η σχολή τένις του Ομίλου πιστοποίησε την υπεροχή της με τον άψογο τρόπο οργάνωσης που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υποστεί την παραμικρή φθορά από την οικονομική κρίση την στιγμή που άλλα σωματεία του Νομού και της Περιφέρειας έχουν σημαντικότατα προβλήματα λειτουργίας. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και η πολιτική διδάκτρων που έμειναν σταθερά όλη την τριετία.Αυτό το προνόμιο να μην λειτουργεί ο Όμιλος σαν κερδοσκοπικό σωματείο είχε σαν αποτέλεσμα να διαφημιστεί το άθλημα σαν απλή άθληση για όλους.
Το προπονητικό team αποτελούταν από τους Παπαδημητρίου Δημήτριο,Παπαστεργίου Θωμά,Μίζιο Δημήτριο,Νούλα Δημήτριο,Φακή Κων/νο και 2 προπονητές στην αγωνιστική ομάδα τους Βαλιώτη Δημήτριο και Κατσιαφλιάκα Γεώργιο.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.