ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης στο Ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης στην Αθήνα. Στο δύσκολο εγχείρημα της ομοσπονδίας να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια και με πίστη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για συμμετέχοντες, συνοδούς γονείς και προπονητές, το πρωτάθλημα κατά γενική ομολογία ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να συγχαρούμε για τις εξαίρετες αγωνιστικές τους επιδόσεις: τον Αντώνη Μίζιο, ο οποίος μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης σε μονά και διπλά, στο πρώτο πανελλαδικό τουρνουά που διεξήχθη στην Βέροια στα τέλη Ιουλίου, αγωνιζόμενος στα αγόρια κάτω των 16 ετών, κατέκτησε την 5η θέση στα μονά και την 4η θέση σε διπλά και μικτά, πιστοποιωντας την μεγάλη αγωνιστική του βελτίωση και πρόοδο. Η επίδοση του Αντώνη τον τοποθετεί στην 8η θέση της πανελλήνιας βαθμολογίας η οποία και αποτελεί την καλύτερη του επίδοση στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών. Στα κορίτσια 14 η Ευαγγελία Μίζιου, κατέκτησε την 5η θέση σε μονά και διπλά (φιναλίστ στο πανελλαδικό της Βέροιας) και αναρριχήθηκε στο νούμερο 9 της πανελλήνιας κατάταξης.

Στα αγόρια κάτω των 18 ετών, ο Χρήστος Νικολούλης απέδωσε κατά διαστήματα υπέροχο τένις, ωστόσο η απουσία του όλη την χρονιά από τις προπονήσεις για την συμμετοχή του στις πανελλήνιες, ήταν τροχοπέδη για την καλή του συνέχεια στο τουρνουά.

Τέλος, άξια συγχαρητηρίων για την συμμετοχή και την προσπάθεια της, η οποία πολύ σύντομα θα αποδώσει περισσότερους καρπούς, είναι η 11χρονη Ελισσάβετ Μελαχροινουδη αγωνιζόμενη στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.

Συγχαίρουμε από καρδιάς και τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και την συνεργασία τους στον όμορφο αγώνα των παιδιών τους.

Share Facebooktwitteryoutubemail