ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας φιλοξένησε 25 αθλητές & αθλήτριες πράσινου επιπέδου (γενν. 2010-2011-2012) για φιλικές αναμετρήσεις. Η πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη «στάση» από μια σειρά φιλικών ανεπίσημων τουρνουά under10s, που θα ακολουθήσουν σε άλλες περιοχές της κεντρικής Ελλάδας, με κύριο στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την μετάβαση τους στο αγωνιστικό τένις αλλά και την εμπέδωση ενωσιακής κουλτούρας όλων των εμπλεκόμενων (σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, γονείς). Οι αθλητές χωρίστηκαν σε ομάδες και με το σύστημα παιχνιδιών round robin σε τέσσερα διαθέσιμα γήπεδα, είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με παιδιά από άλλους συλλόγους της Θεσσαλίας.

Στις πολύ όμορφες αναμετρήσεις, με ανταγωνισμό και πάθος για βελτίωση των δεξιοτήτων τους, οι γονείς και συνοδοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν συνοπτικά, με έντυπο ενημερωτικό υλικό για τους στόχους του παράλληλου «άτυπου» αγωνιστικού προγράμματος (φιλικά, camps, σχολές γονέων) που θα υλοποιηθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ο όμιλος μας ευχαριστεί:

Όλους τους αθλητές/τριες από τους συλλόγους: Ορφέας Λάρισας, Ιωλκός Βόλου, Staikos Tennis club Βόλου, ΟΑ Φοίβος, ΑΣΑΛ, Αντισφαίριση & Ζωή. Τους συνοδούς γονείς τους και προπονητές που τήρησαν απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τους προπονητές του ομίλου μας, Παπαστεργίου Θωμά (Υπεύθυνο προγραμμάτων), Σολωμό Νίκο & Ζυγογιάννη Γιάννη για την άψογη, αθλητικά και παιδαγωγικά, διεκπεραίωση των αγώνων.

Τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίζιο Δημήτρη για την οργανωτική ευθύνη και την πρώτη ανάθεση διεξαγωγής στον σύλλογο μας.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει και φέτος η Νίκαια στα τέλη Οκτωβρίου, είναι το Πανελλαδικό πρωτάθλημα ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1.

Share Facebooktwitteryoutubemail