Αγωνιστική ομάδα ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – 4ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε1 ) 2018

Διακρίσεις σε ένα ακόμη πρωτάθλημα επιπέδου Ε1 (συμμετέχουν οι 56 πρώτοι πανελλαδικά βαθμολογούμενοι αθλητές/τριες), για την αγωνιστική ομάδα του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής μας Χρήστος Νικολούλης, κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά Α18 (με άξιο συμπαίχτη τον νικητή του μονού της κατηγορίας Δημοσθένη Ταραμονλή – ΑΣ Νηρέας Βέροιας) & την 3η θέση στα μονά. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος αναγκάστηκε σε ret στην αρχή του δευτέρου σετ (36 01 ret), μιας και η ενόχληση που αισθάνθηκε στην μέση του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον ημιτελικό. Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, η Αγγελάκη Νικολέτα έφτασε στην 16αδα, θέση που κατέκτησε και ο Αντώνης Μίζιος στην κατηγορία Α14. Στα διπλά ξεχωρίζουν οι οχτάδες του Αντώνη (Α14) και της Ευαγγελίας Μίζιου (Κ12). Άξια μέλη της ομάδας, προσπάθησαν για το καλύτερο, οι Βικτώρια Μακρή, Θανάσης Αργυρίου, Τσέλιου Έλενα, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος. Στο σύνολο τους όλα τα παιδιά, προσπάθησαν για την ατομική τους υπέρβαση και απέδειξαν ότι ανήκουν στην αφρόκρεμα της ελληνικής αντισφαίρισης, τόσο με το παιχνίδι τους, όσο κυρίως με την εκπαίδευση τους να παίζουν δίκαια, καθαρά, προσέχοντας πειρασμούς, με σεβασμό στην αθλητική διαδικασία.

Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

 

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.