1ο Ε3 2017

Με 11 αθλητές/τριες συμμετείχε ο Ο.Α.Νίκαιας Λάρισας,στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της χρονιάς,που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Μαγνησίας στον Βόλο,το Σαββατοκύριακο 4-5/2/2017.
Οι εντυπώσεις,όπως και τα αποτελέσματα των παιδιών είναι ανάμεικτα,μιας και η αποχή (σχεδόν ένα μήνα λόγω κακοκαιρίας) από τα γήπεδα επηρέασε τον προγραμματισμό και την επαρκή προπόνηση των αθλητών.
Παρά την αποχή και τα προβλήματα τραυματισμών της Νικολέτας Αγγελάκη (Κ16) και Μίζιου Ευαγγελίας (Κ12),η ομάδα επέστρεψε στην Νίκαια,με μια 1η θέση στα κορίτσια 12 (Τσέλιου Έλενα),μία 2η θέση στα αγόρια 12 (Τριανταφύλλου Βασίλης) και δυο 8αδες για τους Μίζιο Αντώνη στα Α14 και Μακρή Βικτώρια στα Κ14.
Εντούτοις,όλη η προπονητική ομάδα και οι αθλητές/τριες,έχουν εντοπίσει και τα λάθη και τις αδυναμίες τους και στα επόμενα τουρνουά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ,ώστε να εμφανιστούν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί.
Επόμενος σταθμός το 1ο Ε2 2017 στα τέλη Φεβρουαρίου.

1o E3 2017

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Νίκαιας Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν,την προπονητική ομάδα,τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Φαντανα – Μακρη

Μίζιος Αντώνης

Τριαντάφυλλου Χρ.

Τριανταφύλλου Β.

Τσέλιου Έλενα

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.