Ατομικό U10 τελική φάση

Για μία ακόμα χρονιά η «καρδιά» του ελληνικού τένις θα χτυπάει στον νομό της Λάρισας, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.
Η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) ανέθεσε την διοργάνωση της τελικής φάσης του ατομικού Πανελλαδικού πρωταθλήματος (πράσινο επίπεδο) παίδων – κορασίδων κάτω των 10 ετών σε σύλλογο του νομού Λάρισας. 
Συγκεκριμένα, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της χώρας κάτω των 10 ετών (μεταξύ αυτών και πολλοί από τον νομό μας) σε ένα πρωτάθλημα που αποτελεί επίσημη διοργάνωση της ομοσπονδίας, με κορυφαία δυναμικότητα σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο ΟΑ Νίκαιας, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στην διοργάνωση πρωταθλημάτων τέτοιου επιπέδου, εγγυάται την επιτυχία της διοργάνωσης. 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εύχεται καλή επιτυχία στους διοργανωτές καθώς και σε όλους τους αθλητές-τριες που θα λάβουν μέρος, συνοδούς και γονείς που θα επισκεφθούν την περιοχή μας και παράλληλα καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ν. Λάρισας να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των κορυφαίων μικρών τενιστών.

Share Facebooktwitteryoutubemail

11 σκέψεις σχετικά με το “Ατομικό U10 τελική φάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.