2o E3 2018

Μια πρώτη θέση και δυο ημιτελικοί, ο τελικός απολογισμός της συνολικής προσπάθειας των αθλητών/τριών του Ομίλου μας, στο 2ο Ε3 2018 (11ης εβδομάδας-17 έως 18 Μαρτίου) που διεξήχθη στη Λάρισα (ΟΑ Φοίβος), υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης.
Αναλυτικότερα και ανά κατηγορία:
Στα κορίτσια 12, η Μίζιου Ευαγγελία κατέκτησε για δεύτερη φορά την 1η θέση στην κατηγορία της. Στην ίδια κατηγορία η Καρκαντού Μαριλίτα ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.
Στα κορίτσια 14, η Τσέλιου Έλενα (πρώτη χρονιά στην κατηγορία), κατέκτησε την 3η θέση, ενώ η Γκαρσίδη Ιωάννα ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.
Τέλος, στα αγόρια 14, ο Τριανταφύλλου Βασίλης (πρώτη χρονιά στην κατηγορία), κατέκτησε την 3η θέση, ενώ ο Αργυρίου Θανάσης ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.
Η πρόεδρος κ. Ακριβούλη Πέπη και το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Επόμενος σταθμός της ομάδας μας, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί το προσεχές διάστημα (τέλη Μαρτίου-Απρίλιος) στον Μαραθώνα Αττικής.

1η θέση
Μίζιου Ε.


Share Facebooktwitteryoutubemail

9 σκέψεις σχετικά με το “2o E3 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.