Μεγάλη διάκριση του Αντώνη Μίζιου στο 5ο Ε1

5ο Ε1 45ης εβδομάδας 2018 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1η θέση στα μονά & 2η θέση στα διπλά για Αντώνη Μίζιο 5η θέση στα μονά & 3η θέση στα διπλά για Ευαγγελία Μίζιου Εξαιρετικό τουρνουά σε απόδοση και επιδόσεις για τους αθλητές του ομίλου μας Αντώνη & Ευαγγελία Μίζιου. Στο 5ο & τελευταίο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε1 (συμμετέχουν οι καλύτεροι 56 βαθμολογούμενοι αθλητές της Ελλάδας), οι δυο αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αποδίδοντας αποτελεσματικό και όμορφο τέννις.

Πιο συγκεκριμένα: Στα μονά & στην κατηγορία των αγοριών 14, ο Αντώνης Μίζιος κατέκτησε την 1η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία του προς τον τελικό και στα πέντε του παιχνίδια δεν έχασε σετ. Η πρωτιά του Αντώνη στο κορυφαίο επίπεδο Ε1 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ατομικές διακρίσεις του ΟΑ Νίκαιας Λάρισας διαχρονικά. Στα διπλά με συμπαραστάτη τον άξιο φιναλίστ του μονού, Παναγιωτίδη Γιάννη (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος), μετά από τρεις νίκες, ηττήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης από το αξιόμαχο ζευγάρι Σφυράκη (ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου)-Δαριβάκη (ΟΑ Γλυφάδας) με 63 64, κατακτώντας την 2η θέση.

Στην κατηγορία κοριτσιών 14, η Ευαγγελία Μίζιου, σταμάτησε στην 8άδα της διοργάνωσης, χάνοντας δύσκολα από την Μπαρμπαγιάννη Ανδρομάχη (ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας) με 64 75. Στα διπλά η Ευαγγελία με την άξια συμπαίκτρια της Μάγια Αλεξάνδρα (ΑΟΑ Φιλοθέης), κατέκτησαν την 3η θέση. Τέλος, στην κατηγορία αγόρια 12 ετών, ο 10χρονος Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος συμμετείχε στα προκριματικά της κατηγορίας του. Ο Κωνσταντίνος ηττήθηκε στον 1ο γύρο, ωστόσο οι εμπειρίες που αποκομίζει από κορυφαία τουρνουά θα τον βοηθήσουν στην νέα αγωνιστική χρονιά του 2019. Αναλυτικότερα όλα τα αποτελέσματα στο: e-efoa.gr

Η πρόεδρος κ. Ακριβούλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας συγχαίρουν όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα του συλλόγου, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, κυρίως όμως για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.