Διεθνή Πρωταθλήματα I.T.F.(under 18) για τον Χρήστο Νικολούλη

Σε δύο διεθνή πρωταθλήματα για παίχτες κάτω των 18 ετών, συμμετείχε ο αθλητής του Ο.Α. Νίκαιας, Χρήστος Νικολούλης. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και νούμερο 1 στην πανελλήνια κατάταξη (αγοριών 16 ετών), κέρδισε εντυπώσεις και εμπειρίες, αγωνιζόμενος σε Πρέβεζα & Κέρκυρα, σε πρωταθλήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. Πιο αναλυτικά:
Preveza cup 2018, Greece, Grade 4 (26 Ιουνίου-01 Ιουλίου 2018)
Ξεκινώντας από τα προκριματικά, αποδίδοντας εξαιρετικό τέννις και επιδεικνύοντας μεγάλα ψυχικά και πνευματικά αποθέματα, πέτυχε την είσοδο του στο κυρίως ταμπλό με τρεις διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας κατά σειρά τους: 64 62 (Fillipos Zachiotis, GRE), 62 46 75 (Louis Skupien, GBR), 46 63 64 Matija Zugic, SRB). Στο κυρίως ταμπλό συνάντησε τον Σουηδό (νο 3 ) Ricard Raad από τον οποίο έχασε στο τρίτο σετ, 67(3) 62 62.
Corfu cup 2018, Greece, Grade 4 (02 Ιουλίου-08 Ιουλίου 2018)
Αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, έχοντας κερδίσει κάρτα ελεύθερης συμμετοχής από την Ελληνική ομοσπονδία (wildcard). Στο πρώτο γύρο κέρδισε με ανατροπή, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, τον Luca Ljuben Andonov (FYROM) με 46 60 76(3), αποκομίζοντας τους πρώτους του πόντους σε παγκόσμιο επίπεδο. Στον δεύτερο γύρο, συνάντησε τον Ιταλό Giorgio Tabacco, από τον οποίο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και στα δυο σετ στην διαδικασία του tiebreak με 76(3) 76(5).
Η πρόεδρος του Ο.Α. Νίκαιας, κα Πέπη Ακριβούλη & όλο το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρουν τον Χρήστο, για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα και το σπάνιο αθλητικό του ήθος, διαφημίζοντας τον σύλλογο σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Να σημειωθεί ότι, ως παίκτης της εθνικής ομάδας, ο Χρήστος Νικολούλης θα συμμετάσχει τις προσεχείς εβδομάδες, στο ατομικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αγοριών (Ρωσία, 17-24/7) & στο ομαδικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αγοριών, Junior Davis Cup (Ιταλία, 1-3/8), έχοντας στις αποσκευές του τις ευχές όλων μας για διάκριση με τα χρώματα της Ελλάδας.

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.