Τουρνουά B’ Φάση Βορράς-Νότος 2018 Α/Κ 10 Ο.Α.Νίκαιας

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκε η τελική β’ φάση Πρωταθλήματος Πράσινου Επιπέδου κάτω των 10 ετών, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαιας από τις 9 έως και τις 10 Ιουνίου 2018. Το πρωτάθλημα, που για την συγκεκριμένη κατηγορία, αποτελεί το δεύτερο πιο σημαντικό πρωτάθλημα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, (Ε.Φ.Ο.Α.) μετά το Πανελλήνιο (Απρίλιος 2018) και είναι συνέχεια των πρωταθλημάτων σε Βορρά και Νότο (Μάϊος 2018), συγκεντρώνει το μέλλον του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια.
Στο πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλελέρ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμετείχαν 23 αγόρια και 15 κορίτσια από όλη την Ελλάδα, τα οποία προσέφεραν πλούσιο θέαμα και όμορφο ανταγωνισμό.
Ο Όμιλός μας συμμετείχε με τέσσερις (4) αθλητές στην κατηγορία αγοριών: Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Μιχαλακόπουλος Άλκης, Νούλας Αλέξανδρος & Τσιμόπουλος Κωνσταντίνος, οι οποίοι απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες και απέδειξαν συνδυαστικά με τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο (4η θέση ο Παπαδημητρίου Κ.) και στο πρωτάθλημα Βορρά (1η θέση ο Μιχαλακόπουλος Α. & 2η θέση ο Νούλας Α.), ότι το μέλλον τους ανήκει. Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
Αγόρια κάτω των 10 ετών
1ος νικητής: Γελαδάρης Οδυσσέας ( ΑΙΟΛΟΣ ΑΛ ΙΛΙΟΥ)
2ος νικητής: Γεωργακόπουλος Ανδρέας (Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)
3οι νικητές: Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) & Μεσσής Ανδρέας (Ο.Α. ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Κορίτσια κάτω των 10 ετών
1η νικήτρια: Γορανίτη Βασιλική (Α.Ο.Α. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ)
2η νικήτρια: Καλφοπούλου Ελένη (Ο.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
3ες νικήτριες: Παπαγεωργίου Μελίνα (Α.Ο.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ) & Παρλάντζα Λαμπρινή (Ο.Α. ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Η πρόεδρος Πέπη Ακριβούλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας, συγχαίρουν όλα τα παιδιά και τους συνοδούς γονείς και προπονητές για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, τον διευθυντή αγώνων Παπαστεργίου Θωμά, την επιδιαιτήτρια Καφφέ Μάγδα, την εθελοντική ομάδα διάσωσης & υγειονομικών αποστολών (ΕΟΔΥΑ), για την ιατρική κάλυψη και όλο το προσωπικό του Ο.Α. Νίκαιας, για την άψογη διεκπεραίωση και τέλεση του πρωταθλήματος.




Share Facebooktwitteryoutubemail

2 σκέψεις σχετικά με το “Τουρνουά B’ Φάση Βορράς-Νότος 2018 Α/Κ 10 Ο.Α.Νίκαιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.