Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για τον Ο.Α. Νίκαιας στο 5ο πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης 2019

*ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ (Κ18) ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΖΙΟΥ (Κ14)

Με σύμμαχο τον ζεστό καιρό ολοκληρώθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης 2019 επιπέδου 1 (συμμετέχουν οι 56 καλύτεροι βαθμολογούμενοι παίκτες) για αθλητές/τριες κάτω των 12 ετών στη Νίκαια Λάρισας.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Λαρισαίων και Κιλελέρ.
 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας, πιστός στην παράδοση οργάνωσης πανελληνίων πρωταθλημάτων, από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου, φιλοξένησε 112 αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα, συνοδούς, γονείς και προπονητές και ανταποκρίθηκε με πλήρη αρτιότητα με τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του και την τεχνογνωσία και ευγένεια των ανθρώπων του. Όλοι οι μικροί αθλητές/τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το πάθος και το ήθος περίσσευε, και οι αναμετρήσεις χαρακτηρίστηκαν από αγωνιστική ποιότητα και αθλητικό «ευ αγωνίζεσθαι».
Αγωνιστικά ο ΟΑ Νίκαιας συμμετείχε με 5 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες, με κύριες επιτυχίες την 1η θέση στα διπλά αγοριών κάτω των 18 ετών του Χρήστου Νικολούλη και την 3η θέση στα μονά και την 3η θέση της Ευαγγελίας Μίζιου στα διπλά κοριτσιών κάτω των 14 ετών. Η αγωνιστική παρουσία του Ομίλου διαχρονικά σε κορυφαίες θέσεις σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα και σε όλες τις κατηγορίες πιστοποιεί την ποιοτική εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης και εκπαίδευσης που με μεράκι και τεχνογνωσία παρέχει από το 1997 ο ΟΑ Νίκαιας στα μέλη του.
Στις απονομές, η πρόεδρος του Ο.Α. Νίκαιας κ. Πέπη Ακριβούλη ευχαρίστησε όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους γονείς και συνοδούς προπονητές τους, τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στη διαμόρφωση υγιών προτύπων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Κιλελέρ για την αγαστή συνεργασία και όλο το προσωπικό του Ομίλου για την υποδειγματική διοργάνωση.
Από την πλευρά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, ο γενικός γραμματέας κος Δημήτριος Σταματιάδης, εξήρε την άρτια φιλοξενία και τις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ομίλου που αποτελούν κόσμημα για τον χώρο του ελληνικού τένις και ανανέωσε το ραντεβού σε επόμενες διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.
Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών ο κ. Δημήτριος Καφφές, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εκ μέρους του Δήμου Κιλελέρ οι αντιδήμαρχοι κ. Αχιλλέας Χατζούλης και Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου. Ο διευθυντής αγώνων κ. Θωμάς Παπαστεργίου, εκ μέρους του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου, ευχαρίστησε τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Γιώργο Σταματιάδη για την άρτια διεκπεραίωση των αγώνων, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ. Λάρισας) για την πολύτιμη ιατρική κάλυψη, τον Δήμο Λαρισαίων για την παραχώρηση επιπλέον γηπέδων και όλους τους φίλους του αθλήματος που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση.
Τελικά αποτελέσματα:
Μονό αγοριών 12 ετών
1.Μακρής Νικόλαος (ΑΟΑ Χαϊδαρίου)
2.Σιάρκος Ορέστης (ΣΑ Σερρών)
Διπλό αγοριών 12 ετών
1.Μακρής Νικόλαος (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) – Σακκάς Ιωάννης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου)
2.Στεφανίδης Κωνσταντίνος (ΟΑ Έδεσσας) – Κάλλιστρος Νικόλαος (ΑΕΤ Νίκη Πατρών)
Μoνό κοριτσιών 12 ετών
1.Γρηγοριάδου Αθηνά (ΑΟΑ Ποσειδών Θεσσαλονίκης)
2.Παπασταύρου Δήμητρα (ΟΑ Αθηνών)
Διπλό κοριτσιών 12 ετών
1.Χατζηαβραάμ Ελένη (ΑΟΑ Καβάλας) – Σμυρίδου Χρυσή (ΟΑ Σερρών)
2.Κοζάκου Δανάη (ΟΑ Πετρούπολης) – Γορανίτη Βασιλική (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).

Share Facebooktwitteryoutubemail

101 σκέψεις σχετικά με το “Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για τον Ο.Α. Νίκαιας στο 5ο πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.