Επιμόρφωση Προπονητών του Ομίλου μας σε Σεμινάριο στην Καβάλα

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, η Α’ Ένωση Αντισφαίρισης (εγκαταστάσεις Α.Ο.Α. Τιτάνες) σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Α., πραγματοποίησε το σεμινάριο προπονητών Αντισφαίρισης “Making Great Little Players”. Καλεσμένος μέντορας – προπονητής ο κος Mike Barrell (ENG), διευθυντής του μεγαλύτερου φορέα στον κόσμο ( www.evolve9.com), σχεδίασης προγραμμάτων κάτω των 12 ετών (ITF, Tennis Australia, USTA, LTA,Τennis Serbia, etc.) ανάπτυξης και συμβουλευτικής προπονητών.
Ο υπεύθυνος σχεδιασμού του Ομίλου μας, κος Παπαστεργίου Θωμάς και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κος Μίζιος Δημήτριος, είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν και να επικαιροποιήσουν βιωματικά τις γνώσεις τους, και να επιβεβαιωθούν σε μια φιλοσοφία σχεδίασης προγράμματος που ταιριάζει διαχρονικά απόλυτα με τον Όμιλο μας: παιδοκεντρική που τοποθετεί τις ανάγκες και την κατανόηση του αθλητή-μαθητή (γνωστικά, κινητικά, νοητικά) στο κέντρο της διδασκαλίας μας. Πρωταρχικός σκοπός και μέλημα, η κατανόηση των κινήτρων παρακίνησης των μαθητών μας, ώστε να εξελίξουν τεχνικά και τακτικά τις δεξιότητες τους, αγαπώντας δια βίου την Αντισφαίριση.
Η εμπειρία, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί που τέθηκαν από τον κο Mike Barrell, σε ένα υποδειγματικό σε γνώσεις και στόχους διδασκαλίας σεμινάριο, θα εμπλουτίσει αθροιστικά ποιοτικότερα το πρόγραμμα διδασκαλίας όλων των τμημάτων juniors του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν οι μαθητές μας στο προσεχές διάστημα.



Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.